Thursday, 9 May 2013

Tokyo DISNEYLAND 2012

Blog, Blogs, Blogspot, Blogger, Bloggers, Blogging, Nuffnang, Nuffnangx, Google, Facebook, Yahoo

Sedar tak sedar dah nak masuk 2 tahun jadi isteri (berhenti kerja lecturer)…  My Babydoll dah nak masuk 9 bulan… woooow!  Cepatnyer rasa masa berjalan..  Rasa mcm baru jer lagi pegi honeymoon.. oh, I still remember my honeymoon.. it was in Japan.. my very first visit to Japan.. when I was 2 months+ pregnant!!!  Haha.. masa kat airport nak naik flight, yeye Nk bergambar depan kapal terbang.. baru jer keluarkan camera… uuuweeek!!! Nak termuntah! Tak jadi husband nak amik gambar… Hahaha! What a joke J


Blog, Blogs, Blogspot, Blogger, Bloggers, Blogging, Nuffnang, Nuffnangx, Google, Facebook, Yahoo

 Memang excited terlebih la masa sampai.. belum lagi masuk rasa2 dah snap gambar dekat 50 kali.. haha..tapi agak kekok jugak la.. sebab i sorg jer yang bertudung.. org jepon pandang lain macam jerr.. dorg tak lah ckp2 apa.. ok jerr.. senyum2.. tapi i sendiri rasa janggal..  even sepanjang satu hari kat situ, ada jugak jumpa malay yang bertudung, tapi dalam 2, 3 org jerr..

Blog, Blogs, Blogspot, Blogger, Bloggers, Blogging, Nuffnang, Nuffnangx, Google, Facebook, Yahoo

 Mr. Chip!  smile to the camera! pandai encik Chip ni posing.. siap masa que nak amik gambar, dia dulukan i.. haha..sebab i sorg je kot foreigner masa tu.. kesian budak2 kecik jepun yg lain..

Blog, Blogs, Blogspot, Blogger, Bloggers, Blogging, Nuffnang, Nuffnangx, Google, Facebook, Yahoo

Jemput singgah rumah minum2 kejap kerr... haaa.. kalau i jadi arkitek.. boleh la i design rumah cenggini utk anak i satu hari nnt.. or maybe student2 i kerr..

Blog, Blogs, Blogspot, Blogger, Bloggers, Blogging, Nuffnang, Nuffnangx, Google, Facebook, Yahoo


Blog, Blogs, Blogspot, Blogger, Bloggers, Blogging, Nuffnang, Nuffnangx, Google, Facebook, YahooBlog, Blogs, Blogspot, Blogger, Bloggers, Blogging, Nuffnang, Nuffnangx, Google, Facebook, Yahoo

kedai waffles kat sini semuanya jual waffles template muka mickey... agak2 kalau i nak yg petak2 boleh buat tak?? lupa nak tanye adik kedai tu..

Blog, Blogs, Blogspot, Blogger, Bloggers, Blogging, Nuffnang, Nuffnangx, Google, Facebook, Yahoo

banyak sungguh ambik gambar kat sini.. tapi takkan nak upload semua.. ye tak? nnt bosan pulak, termuntah tgk banyak2.. walaupon masa tu tak berapa sihat sebab tgh pregnant n muntah2 (seb baik masa kat disneyland tu baik pulak tekak, tak muntah) rasa mcm nak dtg lagi tempat ni.. or at least tempat2 mcm ni..


Blog, Blogs, Blogspot, Blogger, Bloggers, Blogging, Nuffnang, Nuffnangx, Google, Facebook, Yahoo
 perhaps, one day, akan pegi lagi.. tapi next time or course dengan anak.. atau anak2???  hehehe..

No comments:

Post a Comment