Thursday, 9 May 2013

Majlis Tunang 2011

Blog, Blogs, Blogspot, Blogger, Bloggers, Blogging, Nuffnang, Nuffnangx, Google, Facebook, Yahoo

March 2011.. tarikh bertunang... Alhamdullilah.. majlis buat kecik2 jer... just ajak family, sedara n jiran2.. kaawan2 pon tak ajak sgt sbb majlis dibuat dlm keadaan last minute... hee hee..  Dalam masa 2 bulan kot prepare utk majlis ni.. lepas tentukan tarikh.. terus shopping beli baang hantaran.. switch barang.. decorate hantaran.. buat pelamin sikit2.. sewa khemah, book tutup jalan.. segala lah semuanya dalam beberapa bulan... phew! Yes, my Mama is a WonderWoman!

Blog, Blogs, Blogspot, Blogger, Bloggers, Blogging, Nuffnang, Nuffnangx, Google, Facebook, Yahoo

 inilah hantaran2 digubah oleh kakak ipar n Mama...i tolong la jugak sikit2.. sikit jerrr?? hehe... siblings yg lain amek part tolong masa hari bertunang.. :)

Blog, Blogs, Blogspot, Blogger, Bloggers, Blogging, Nuffnang, Nuffnangx, Google, Facebook, YahooBlog, Blogs, Blogspot, Blogger, Bloggers, Blogging, Nuffnang, Nuffnangx, Google, Facebook, Yahoo

Masa nak prepare majlis ni mmg betul2 rasa ala kadar je.. adhoc jugak la... masa ni siblings lain semua tgh sibuk.. ye la, masing2 dah kawen n duduk rumah sendiri.. weekend je lah nak dtg tolong pon.. itupon kalau anak2 dorg takde program.. ini karang sibuk tusyen (eh? salah eja) sukan, kelas music, etc... yg ada kat rumah Mama n i... adik bongsu kat Ireland tgh habiskan semester akhir medic... so, guna jer brg apa yg ada.. beli2 tu ada la jugak, mana yg sempat... in fact, yg empunya diri pon siap ala kadar je... haha..

Blog, Blogs, Blogspot, Blogger, Bloggers, Blogging, Nuffnang, Nuffnangx, Google, Facebook, YahooBlog, Blogs, Blogspot, Blogger, Bloggers, Blogging, Nuffnang, Nuffnangx, Google, Facebook, Yahoo

ini rupa before n after.. make sendiri (silkygirl eyeliner, highlights, blusher, lipstick n ZA compact foundation)  hah! mmg safe budget! bukan setakat muka safe bajet.. baju pon sama.. baju kurung moden coutesy kak Moni, tudung selendang + inner beli kat tesco one day before... hahah! n the best part, tiara baru jumpa setengah jam sblm majlis (tiara kakak masa dia kawen) seb baik ada simpan n ada jumpa!  Double hahah!!

masa tu rasa tension sbb semua tak prepare n takde org tolong guide.. tapi today, when i look back at those hectic days.. best pulak.. sbb byk benda yg i handle sendiri.. and it all ends up in a BIG smile ;) 

No comments:

Post a Comment